Smještaj - Restoran Dalmacija, Trilj

U sklopu Restorana DALMACIJA posjedujemo još i 13 kompletno opremljenih soba i apartmana od kojih sve imaju televizore, zaseban wc s tuš kabinom, mini barove, klima uređaje te pristupu wi-fi internetu.

Sobe i apartmani

Sobe i apartmani - Dalmacija***

Sobe i apartmani su komforno namješteni i pružaju sve uvjete za ugodan boravak u ambijentu prirode i čistog okoliša.

Smještaj se nalazi u sklopu restorana, nedaleko od centra grada Trilja.

Grad Trilj

Grad Trilj

Trilj je smješten na jugoistoku Sinjskog polja i daljnjem podnožju planine Kamešnice, uz rijeku Cetinu.
Na jugozapadu ga dijeli od mora planina Mosor od kojeg je udaljen zračnom linijom petnaestak kilometara.
Trilj ima submediteransku klimu. Oduvijek je značajno prometno čvorište i najznačajniji mostni prijelaz u Cetinskoj krajini.
Grad i okolica obiluju prirodnim ljepotama.

Što korisnici kažu o nama?

Marko L. (Zagreb, Hrvatska):

Na povratku u Zagreb u Trilju nas je uhvatila noć, pa smo odlučili tu prenoćiti. Uočili smo Restoran Dalmaciju i tu odlučili večerati i prespavati, i nismo se prevarili. :-) Zapravo nas je potpuno iznenadila, prije svega ljubaznost i uslužnost domaćina ali opremljenost smještaja, jer smo očekivali samo sobu sa dva kreveta. Da ne duljim, toplo preporučam svakom tko se nađe u blizini da vas posjeti.


Ljiljana S. (Sarajevo, BiH):

Sve najbolje o restoranu Dalmacija! Pišem o vama dok sam u autu (putujem) i šaljem podatke o vama svojim prijateljima koji često prolaze blizu vas da vas obavezno posjete. Sigurno se vidimo ponovo i ponovo i ponovo... :-) Veliki pozdrav iz Sarajeva!


Domagoj R. (Beč, Austrija):

Želim se ovim putem zahvaliti svima u Restoranu Dalmacija na prekrasnoj usluzi! Poslovno sam bio u Trilju i prijatelj mi je preporučio vas. Super priroda, prekrasan gradić! Toplo preporučam svima.